fbpx

Leren Masseren

Het is heerlijk om een massage te ontvangen maar het is ook heel fijn om een massage te geven. Als je het masseren eenmaal in de handen hebt zal je het altijd bij je dragen. Ik leer je masseren met als basis de klassieke massage en nodig je uit je vooral intuïtief te laten leiden, aanwezig bij jezelf en met aandacht voor de ander. Een privéles massage kan afgestemd worden op jouw/jullie persoonlijke wensen.

Les
Zo wordt iedere les aandacht gegeven aan een lichaamsdeel en kun je de lessen zo uitbreiden dat je een volledige en gevarieerde lichaamsmassage kunt geven. Je leert een ontspannende massage te geven, maar ook leer je hoe je jouw handen gebruikt als instrumenten om spanningsgebieden op te sporen en te verzachten.

Naast de massagetechnieken leer je ook andere aspecten die belangrijk zijn voor het geven van een goede massage, een goede houding, een goede ademhaling en de juiste intentie. De massage wordt eerst voorgedaan op de ene deelnemer, daarna kan de andere deelnemer oefenen met duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en wisselen herhaald. Zodoende ervaren jullie ook steeds hoe de massage aanvoelt wat zowel ontspannend als leerzaam is.

Praktische info
Iedere les duurt 3 uur en kost €150,- per tweetal.

Massage is een hele positieve manier van aanraken en aangeraakt worden.
Ik laat je graag de kracht ervaren van een eenvoudige aanraking.