fbpx

img_2495Ik heb een passie voor massage en een fascinatie voor de relatie tussen lichaam en geest

Al  vanaf 1999 verdiep ik mij in diverse vormen van massage. Voor mij is massage een moment van contact met het lichaam, een moment waarop het lichaam kan ontspannen en er een gevoel van welbevinden en heelheid ervaren kan worden. Door diverse vormen van massage creatief en intuïtief te combineren ontstaat er steeds weer een nieuw massagemoment.

Opleiding
Door mijn opleiding als holistisch massagetherapeut (http://www.holos.nl/nl/massage-opleiding)  kijk ik naar de mens in zijn totaliteit en staat bewustwording centraal. Zo  kan een zorgvuldige en respectvolle aanraking helpen het lichaam beter te leren kennen, te begrijpen en te waarderen.
Ook  heb ik opleidingen gevolgd in geweldloze communicatie en coaching. Een  open, vertrouwelijk en respectvol gesprek, ondersteuning en begeleiding waar dat nodig is.

My hands can feel what my eyes can’t see
Ik heb een progressieve oogaandoening. Heel langzaam gaan mijn ogen achteruit en momenteel heb ik nog een zicht van ongeveer 2 procent. Steeds meer ben ik gaan vertrouwen op andere zintuigen en voor mij met name de tastzin. Ik lees met mijn handen, ik kijk met mijn handen, ik luister, herken en erken met mijn handen. Met de blik meer naar binnen gericht, heb ik beter leren voelen door te voelen.

Massage als kunst van het aanraken
Voor mij is massage een vorm van expressie, een manier om gevoelens te uiten en me betrokken en verbonden te voelen. Aanwezig in het moment, met aandacht voor jou en in contact met mezelf.
Masseren geeft mij rust, plezier en voldoening.

 

Ik ontvang je graag op mijn massagetafel om te ervaren wat massage voor jou kan betekenen!